Over ons

Bedrijfsmakelaardij is een andere discipline dan de woningmakelaardij. Vaak zijn bedrijfsobjecten groot, uniek, en het aanbod is minder overzichtelijk te vinden dan in de woningmakelaardij gebruikelijk is. In de bedrijfsmakelaardij spelen regels en verordeningen en vooral kennis van de markt een belangrijke rol.

Een bedrijfsmakelaar is meer een adviseur van zijn opdrachtgever dan een makelaar. Kennis van de kleine details alsmede kennis van de plaatselijke en regionale markt zijn essentieel, evenals een goed netwerk en het hebben van de juiste relaties. Maar waar het vooral om gaat is dat men zich kan inleven in de wensen van zijn opdrachtgever. Dit kan echter alleen indien er veel ervaring is die ook een meer dan normaal inzicht hebben in creativiteit.

Meer dan 25 jaar ervaring
BEDRIJVENhuisvesting is zo’n adviseur. Met een lange historie en ruim 35 jaar ervaring in de bedrijfsmakelaardij als bagage heeft Alex Brouwer de keuze gemaakt voor een aanpak waarbij de klant en de actie in het veld voorop staan. Dankzij die aanpak kan hij snel handelen, terwijl hij met zijn kennis en motivatie namens de opdrachtgever een optimale invloed kan uitoefenen om de juiste transactie in de juiste vorm te kunnen afsluiten. Alex Brouwer was ooit de jongste makelaar van Nederland, na vele jaren ervaring (Cushman Wakefield/DTZ Zadelhoff en Van Boxtel & Partners, later RSP Makelaars) besloot hij in 1996 zelfstandig kantoren te starten.

Als oprichter en eigenaar van Partner Bedrijfshuisvesting, Partner Wonen en Vrijstaand Wonen kwam eind 2008 voor Alex Brouwer een einde omdat hij (tijdellijk) koos een andere weg in te slaan. De jaren daarna heeft hij in de voetballerij  zijn ervaringen vanuit het bedrijfsleven ingebracht om zodoende weer diverse organisaties structureel en financieel gezond te maken. Vanaf medio 2012 ging het bloed weer waar het niet gaan kon. Zijn passie voor commercieel vastgoed gaven hem weer alle motivatie om opnieuw een mooi bedrijfsmatig kantoor te bouwen. BEDRIJVENhuisvesting is dan ook een relatief nieuwe speler (sinds 2012) maar met een enorme schat aan ervaring waardoor we ook meteen zeer succesvol kunnen zijn en samen met u prachtige nieuwe projecten kunnen opstarten.

De tijd van crisis en problemen in de financiële- en vastgoedmarkten liggen inmiddels weer ruimschoots  achter ons. Alex Brouwer ziet een mooie uitdaging, om met zijn grote dosis creativiteit, succesvol te zijn. Neem vrijblijvend contact op met BEDRIJVENhuisvesting, tel +31 (0)413 255.266 of gebruik ons contactformulier . Wij zullen dan spoedig met u contact opnemen.

© Copyright 2012 - BEDRIJVENhuisvesting.nl
Disclaimer