Uden Bitswijk 4c Showroom 275 m2

Uden Bitswijk 4c    Showroom 275 m2
ID: OBJECT: 4411

Beschrijving object :

Aan zeer drukke toegangsweg en op uitstekende locatie van Uden gelegen Showroom. Deze ruimte is uitermate geschikt voor  voor de automotive-branche.

Het pand betreft een showroom van ruim 240 m2  met een spreekkamer op de begane grond. Op de verdieping is een toiletruimte en zijn twee eenvoudige kantoren aanwezig van 10 en 15 m2. Voor het pand is een beperkte buitenruimte beschikbaar die ruimte geven aan maximaal 4 a 5 auto’s.

Deze uitstekend gelegen showroom heeft geen werkplaats. De achtergelegen werkplaats is verhuurd aan SWART AUTOservice/BANDENservice. Een eventuele samenwerking wordt op prijs gesteld omdat dit alles onderdeel uitmaakt van een bedrijfsverzamelgebouw met 5 gebruikers op hetzelfde perceel.

Locatie / Ligging :
Gelegen aan drukke toegangsweg van Uden, plaatselijk bekend als Bitswijk 4c (gedeeltelijk).

In de directe nabijheid zijn o.a. een autobedrijf, een filiaal van supermarkt Aldi , een Expert/Ben van Dijk en een Tegelshowroom gevestigd. Op steenworp afstand zijn het Ziekenhuis Bernhoven en het Hotel Van de Valk Uden/Veghel gevestigd. Sinds enige tijd zijn daar ook nog een vestiging KFC, Subway en een Mac Donalds bijgekomen.

Bereikbaarheid :
Uitstekend bereikbaar vanaf zowel de snelweg A50 als de provinciale wegen in de directe omgeving.

Oppervlakte :

Ca. 275 m2 showroom, inclusief kantoortjes.

Algemeen :
Het pand heeft een breed front, een grote naamsbekendheid (tankstation) en parkeervoorzieningen op eigen terrein en aan de openbare weg voor het pand.

Opleveringsniveau :
Oplevering in de huidige staat.

Huurbetaling :
Op aanvraag beschikbaar.

Leveringen en diensten (servicekosten) :
Niet van toepassing.

Huurtermijn :
In overleg.

Opleveringsdatum :
Terstond beschikbaar.

Huurindexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling :
Waarborgsom : ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met 21% B.T.W.

B.T.W. :
Indien de huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het door verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst :
R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. BEDRIJVENhuisvesting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

 

 

 

 

 

Locatie

Geïnteresseerd?

Stuur ons je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Tell a friend
© Copyright 2012 - BEDRIJVENhuisvesting.nl
Disclaimer