UDEN Sacramentsweg 13

UDEN Sacramentsweg 13
ID: OBJECT: 4226

Winkelruimte gelegen op toplocatie in het voetgangersgebied van het centrum van de winkelstad Uden.

De commerciële ruimte is bestemd ten behoeve van detailhandel, horeca of kantoren / dienstverlening. Maximale frontbreedte: ca. 16,2 meter.

Oppervlakten: Vanaf ca. 55 m² tot ca. 340 m² V.V.O.

De commerciële ruimten maken onderdeel uit van een complex met commerciële ruimten op de begane grond en appartementen op de verdiepingen.

Directe omgeving
De Sacramentsweg maakt onderdeel uit van het kernwinkelgebied van Uden. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing bestaande uit commerciële ruimten op de begane grond en bewoning op de verdiepingen. Aan de Sacramentsweg zijn zowel detailhandels- als horecabedrijven en tevens dienstverleners vertegenwoordigd. Hierdoor ontstaat een veelzijdig aanbod aan voorzieningen door zowel lokale ondernemers als landelijke formules.

Uden
De gemeente Uden telt circa 41.000 inwoners. Het verzorgingsgebied ligt in de driehoek Nijmegen-’s-Hertogenbosch-Eindhoven/Helmond. Het winkelcentrum van Uden heeft een regiofunctie voor de plaatsen Schijndel, Veghel, Bernheze, Landerd, Mill, Sint Hubert, Cuijk, Sint Anthonis, Boekel, Gemert en Laarbeek. Het winkelcentrum in Uden trekt wekelijks 90.000 bezoekers. Het centrum heeft een grote aantrekkingskracht op consumenten.

Bereikbaarheid
Het centrum van Uden is goed bereikbaar. De op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn gelegen op slechts enkele autominuten. Mede hierdoor strekt het verzorgingsgebied van het centrum van Uden ver buiten de eigen stadsgrenzen. Tevens is in Uden gevestigd een centraalstation van het regionale busvervoer. Nabij het complex bevindt zich een halte.

Indeling / Opleveringsniveau
Casco.

Huurprijs
Unit A: Ca. 55 m² € 24.750,- per jaar exclusief BTW.
Unit B: Ca. 110 m² € 35.000,- per jaar exclusief BTW.
Unit C: Ca. 200 m² € 48.500,- per jaar exclusief BTW.
Unit D: (B=C) Ca. 310 m² € 75.000,- per jaar exclusief BTW.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Tell a friend
© Copyright 2012 - BEDRIJVENhuisvesting.nl
Disclaimer