Veghel Taylorweg 8T

Veghel Taylorweg 8T
ID: OBJECT: 114 Kantoor met bedrijfsruimte m2

Verhuurd

Soort object:
Kantoor met bedrijfsruimte
Perceeloppervlakte:
154 m2
Kantooroppervlakte:
25 m2
Parkeerplekken:
Voldoende

Bijzonderheden

  • Airco
  • Beveiliging

Beschrijving object :
Prachtig kantoorpand op het industrieterrein van Veghel.

Locatie / Ligging :
Gelegen binnen een verzamelgebouw op een zichtlocatie aan de Zuid-Willemsvaart en aan deProvinciale weg N265, Helmond-Veghel-Den Bosch.

Bereikbaarheid :
Goed bereikbaar vanaf zowel de snelweg A50 als de provinciale wegen in de directe omgeving.

Oppervlakte :
Totaal circa 154 m2 BVO, 77 m2 begane grond (bedrijfsruimte) en 77 m2 verdieping (kantoor)

Algemeen :
Het object is eventueel ook te koop. De koopsom zal dan EUR 150.000,= V.O.N. bedragen. Gelegen op bijzondere zicht-locatie aan de Zuid-Willemsvaart en N265 (Helmond-Veghel-Den Bosch). Ook Sinterklaas komt 1x per jaar op zijn boot voorbij !

Opleveringsniveau :
Casco oplevering, Wordt in nieuwstaat opgeleverd. Het object wordt opgeleverd met verlichting, centrale verwarmingsinstallatie. Electrische overheaddeur . entrée met tegelvloer, toiletgroep, meterkast.

Huurbetaling :
EUR 12.000 exclusief BTW per jaar.

Leveringen en diensten (servicekosten) :
Niet van toepassing.

Huurtermijn :
In overleg.

Opleveringsdatum :
Terstond beschikbaar.

Huurindexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling :
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

B.T.W. :
Indien de huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het door verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst :
R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. BEDRIJVEN Huisvesting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Locatie

Geïnteresseerd?

Stuur ons je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Tell a friend
© Copyright 2012 - BEDRIJVENhuisvesting.nl
Disclaimer