Uden Neutronenlaan 6

Uden Neutronenlaan 6

Beschrijving object :
Te huur – Te koop, een representatief , zeer compleet kantoorpand op eerste verdieping (180 m2)  met toiletten, pantry balie en entree op de begane grond (60 m2) .

Locatie / Ligging :
Dit kantoorgebouw met markante uitstraling is gelegen aan de Neutronenlaan  in Uden. Het pand is makkelijk bereikbaar, heeft voldoende gratis parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bereikbaarheid per auto :
Het kantoorpand heeft een uitstekende algemene bereikbaarheid, is centraal gelegen t.o.v. de bebouwde kom en de overige bedrijventerreinen in Uden.

Oppervlakte :
180 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping,  60 m2 entree en overige ruimten op de begane grond. Het kantoor is eventueel uit te breiden met een bedrijfsruimte/magazijn van 180 m2 met overheaddeur en eigen voorzieningen.

Kadastralegegevens

Gemeente UDEN Sektie C nummer 4983 , perceelgrootte 706 m2

Parkeergelegenheid:

Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar bij het gehuurde.

Bouwjaar :

Het object is gebouwd en opgeleverd in 2006

Opleveringsniveau :
Ruime entree, dubbele toiletgroep, pantry spreekkamer en baliefunctie op de begane grond.  180 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping voorzien van airco. U kunt de ruimte geheel naar eigen wens invullen.

Aanvangshuurprijs :
De huurprijs is voor geïnteresseerden op aanvraag beschikbaar.

Leveringen en diensten (servicekosten) :
Niet van toepassing.

Huurtermijn :
In overleg.

Opleveringsdatum :
Terstond beschikbaar.

Huurindexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling :
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

B.T.W. :

In overleg nader te bepalen

Huurovereenkomst :
R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. BEDRIJVENhuisvesting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Geïnteresseerd?

Stuur ons je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Tell a friend
© Copyright 2012 - BEDRIJVENhuisvesting.nl
Disclaimer