Uden Protonenlaan 12

Uden Protonenlaan 12
ID: OBJECT: 5132

Beschrijving object :
Unit in bedrijfsverzamelgebouw op bedrijventerrein Loopkant/Liessent te Uden.

Locatie / Ligging :
Gelegen binnen een verzamelgebouw aan de Protonenlaan te Uden.

Bereikbaarheid :
Goed bereikbaar vanaf zowel de snelweg A50 als de provinciale wegen in de directe omgeving.

Oppervlakte :
Totaal circa 140 m2 BVO, 70 m2 begane grond (bedrijfsruimte) en 70 m2 verdieping (kantoor)

Algemeen :
Het object is eventueel ook te koop. koopsom /huurprijs in overleg.Het pand wordt in huur aangeboden voor een zeer scherpe prijs van € 750,00 excl. btw per maand.Deze prijs geldt voor een kwalitatieve huurder in combinatie met een langere looptijd van de huurovereenkomst. Wil men het object voor kortere periode huren dan geld een hogere huurprijs.

Opleveringsniveau :
Het pand wordt opgeleverd met verlichting, centrale verwarmingsinstallatie. diverse kantoren, overheaddeur, toiletgroep, meterkast etc

Huurbetaling :
Op aanvraag.

Leveringen en diensten (servicekosten) :
Niet van toepassing.

Huurtermijn :
In overleg.

Opleveringsdatum :
Terstond beschikbaar.

Huurindexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling :
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

B.T.W. :
Indien de huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het door verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst :
R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. BEDRIJVEN Huisvesting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Locatie

Geïnteresseerd?

Stuur ons je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Tell a friend
© Copyright 2012 - BEDRIJVENhuisvesting.nl
Disclaimer