Uden Loopkantstraat 23b

Uden Loopkantstraat 23b
ID: OBJECT: 1163

Verhuurd

Kantooroppervlakte:
720 m2 m2
Parkeerplekken:
circa 30

Beschrijving object :
Prachtig gelegen showroom van 720 m2 gelegen aan de Loopkantstraat te Uden. Bijzondere ligging.

Locatie / Ligging :
Gelegen op absolute TOP locatie aan de Loopkantstraat te Uden. Ligt aan doorgaande weg tussen de Industrielaan en de bebouwde kom. In de directe nabijheid zijn ondermeer gevestigd de Karwei bouwmarkt, Praxis, Beter Bed, Leen Bakker,  de meubelboulevard Uden en diverse andere nationale en internationale bedrijven.

Bereikbaarheid per auto :
Uitstekend bereikbaar vanaf de autosnelweg A50, de bebouwde kom en vanaf de omliggende bedrijventerreinen. Parkeren voldoende aanwezig op eigen terrein.

Oppervlakte :
720 m2 BVO, frontbreedte ca. 40 meter.

Opleveringsniveau :
Casco oplevering, eventueel met systeemplafond met verlichting, heathers, toiletgroep, pantry, kantoor en magazijn.

Huurbetaling :
Op aanvraag beschikbaar.

Leveringen en diensten (servicekosten) :
Niet van toepassing.

Huurtermijn :
Vijf jaren met verlengingstermijn van vijf jaren. Opzegtermijn: Twaalf maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Opleveringsdatum :
Medio 2016 in overleg beschikbaar.

Huurindexering :
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100, dan wel meest recente tijdsbasis), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling :
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur inclusief B.T.W.

B.T.W. :
Indien de huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het door verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst :
R.O.Z.-model, huurovereenkomst en Algemene Bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Vermelde informatie is ons inziens uit betrouwbare bron verkregen en met de grootste zorg opgesteld. BEDRIJVENhuisvesting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens die vrijblijvend worden verstrekt aan meerdere partijen. Dit is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot de start van een onderhandeling. Wij behouden ons te allen tijde het recht voor dat onze opdrachtgever hieraan zijn goedkeuring dient te verlenen.

Locatie

Geïnteresseerd?

Stuur ons je gegevens en we nemen zo snel mogelijk contact op om een afspraak te maken.
Tell a friend
© Copyright 2012 - BEDRIJVENhuisvesting.nl
Disclaimer